Σελίδες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ..... Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Ο Χριστόδουλος έφυγε με τιμές αρχηγού κράτους , με υπερβολές με την ασθένεια του που ξεπέρασαν τα όρια, και όπως έγραψε ο καραγιαννιδης να αλλάξουμε τώρα το μ.χ και να το κάνουμε μετά Χριστόδουλο.
Οι ίδιοι πολιτικάντηδες που πριν τον έκραζαν επειδή ήθελε να ασχοληθεί με τα κοινά τώρα είπαν και έγραψαν ύμνους για τον εθνάρχη Χριστόδουλο!
Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν αξιοπρεπή μάχη με τον καρκίνο χωρίς να ηρωοποιηθουν
Ο Χριστόδουλος ήταν ένας απλός παπάς που δεν πρόσφερε τίποτα μα τίποτα στον απλό κόσμο….ούτε μοίρασε την περιουσία της εκκλησίας στους φτωχούς ούτε από την ενδυμασία του πέταξε όλα αυτά τα προκλητικά χρυσαφικά
Οργάνωσε με φανατισμό τους οπαδούς του για τις σατανικές ταυτότητες με μεγαλοπρεπείς πορείες στο σύνταγμα.
Όμως δεν έκανε ποτέ το ίδιο για τους άστεγους , για την τρομοκρατία της αστυνομίας απέναντι στους μετανάστες και για τα άλλα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας μας !
Στην ΙΚΑΡΙΑ δεν παραμυθιαστηκαν.... Στις Ράχες της Ικαρίας οι εργαζόμενοι στον εκεί δήμο αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην αργία... λόγω εθνικού πένθους. «Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του κράτους και όχι της Εκκλησίας. Ο θάνατος ενός εκκλησιαστικού ηγέτη δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνιστά λόγο αργίας», είπαν και δούλεψαν.
Απέδειξαν έτσι ότι, εκτός από τις βαρυπενθούσες εν τηλεοράσει και μετανοούσες Μαγδαληνές με τα πάμπτωχα ελληνικά, υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργούν με τη λογική. Εστω κι αν έχουν πάρει τις... Ράχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: